Poletje je čas počitnic, potovanj in pustolovščin. Razkrite predele kože izpostavimo vplivom sonca, vetra, pikom insektom, praskam in posledica je rdeča, razdražena ali razpokana koža. Zaradi vročinskih vplivov, stresa zaradi dolge in naporne poti, se lahko pojavi herpes na ustnici ali boleča afta na ustni sluznici.

Kjerkoli smo, na morski obali, v gorah, ob potokih in jezerih ali v svetovnih prestolnicah – povsod potrebujemo najnujnejše izdelke iz počitniške lekarne, s katerimi poskrbimo za morebitne zdravstvene nevšečnosti.

Izdelki OXILVER® in OROXID® so nujni sestavni del vaše »domače lekarne« doma ali na poti. S svojo inovativno kombinacijo sestavin  celostno poskrbijo za vašo kožo, nohte in ustno votlino. Izdelki so primerni tako za odrasle kot tudi za otroke, saj so dokazano varni in učinkoviti ter enostavni za uporabo.

Kako si lahko pomagamo z OROXID® in OXILVER® izdelki?

ODRGNINE IN PRASKE

OXILVER® Skin pršilo popršite  po odrgnini ali praski ter ga enakomerno porazdelite po prizadeti površini. Ta kožo očisti, oksigenira in spodbudi njeno regeneracijo, hitrejše celjenje ter deluje antiseptično. Hialuronska kislina in Aloe vera zagotovita ustrezno vlago in elastičnost za pospešeno celjenje. Dodatek srebra v ionski obliki okrepi protimikrobno delovanje.

PIKI INSEKTOV

Kadar pik insekta povzroči rdečino, skelenje in srbenje, si lahko pomagamo z Oxilver® Skin gelom. Njegova edinstvena sestava pomirja vnetje, ki nastane na mestu vboda žuželke, zmanjšuje srbenje, oteklino in rdečico. Učinek je viden že po nekaj minutah. Aktivni kisik pospeši proces regeneracije prizadetega predela.
·

SONČNE OPEKLINE

Za vlaženje opečene kože so odlični izdelki, ki vsebujejo Aloe vero. OXILVER® Skin pršilo zaradi svoje edinstvene sestave z dopolnilnim delovanjem aktivnih kisikovih spojin in ionskega srebra koži pomaga, da se hitreje oksigenira in regenerira. Deluje blago antiseptično, poleg Aloe vere vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki pripomore k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože.

 

·

HERPES

Pri tretiranju herpesa je pomembna pravilna in hitra obravnava z OXILVER® Skin gelom. Prvo uro na intenzivno nanašajte gel na 5 min, nato vsaj 3-krat vsako uro. Aktivni kisik prodre v področje izbruha okužbe in vzpodbudi regeneracijo prizadetega dela ustnice. Prizadeto mesto se hitro zaceli in obnovi.
·

ŽULJI

OXILVER® Nail solution deluje antiseptično ter tako prepreči morebitne okužbe ob predrtju žulja. S procesom oksigenacije zagotovi oskrbo kože s kisikom in s tem njeno hitrejšo obnovo in celjenje.
·

SUHA in RAZPOKANA KOŽA

OXILVER® Nail solution skrbi za vlaženje in blaženje suhosti in razpokanosti kože. Raztopino popršite po prizadeti površini 3x dnevno in počakajte, da se posuši Odebeljene površine popilite in namažite z negovalno emulzijo, da se bo koža lažje obnovila in zacelila.
·

GLIVICE NA NOHTIH

OXILVER® Nail solution popršite po vseh prstih 2-3-krat dnevno. Odebeljene predele redno pilite in tanjšajte, da se bo lahko prizadeta površina pospešeno oksigenirala in obnovila. Deluje antiseptično in prepreči razvoj in širjenje mikroorganizmov (glivic) na nohtih, koži in stopalih.
·

AFTE

OROXID® (forte ali sensitiv) je nujen del potovalne lekarne, ki zagotavlja ustno higieno in gladkost zob. Pripomore pri reševanju vseh vrst težav v ustih, ki nastanejo zaradi poškodbe in razjede, nošenja zobnega aparata ali pa so posledice bolečih aft. Je odlična pomoč pri lajšanju vnetih, krvavečih in razdraženih dlesni, hkrati pa ga lahko uporabimo za vzdrževanje ustne higiene. Kadar nas začne praskati po grlu, priporočamo grgranje raztopine OROXID®, saj z antiseptičnim delovanjem uničuje mikrobe in tako prepreči širjenje okužbe in vnetja. OROXID® je številka 1 za ustno higieno po priporočilih zobozdravstvene organizacije.
Share This